Býčí žlázy se považují za delikatesu.
Ačkoliv nemají tolik výraznou chuť je maso velice libové.
Doporučujeme žlázy před úpravou namočit do mléka, díky tomu Vám žlázy krásně...
Srdce je sval, který obsahuje 10% tuku, fosfor a vápník.
Lze připravit na více způsobů.
Můžete využít do vývaru, hodí se na dušení i steak. Lze z něj připravit i lahodný tatarák.
Krátké žebro se nachází v dolní části hrudníku.
Tento kus je připravený přímo na gril či pečení.
Doporučujeme namarinovat přes noc, Náš tip. je barbecue s chipotle kterou...
Krk se nachází v přední části skotu.
Maso má silnou hovězí chuť.
Hodí se na vaření omáček, guláš či na mletí.
Věděli jste, že u nás najdete mleté přímo z krku? Na burgery a...
Brisket se nachází v přední části skotu.
Tento kus masa je velice oblíbený v USA u nich bez brisketu není pořádné barbecue.
Hodí se na dlouhé pečení, udění či pastrami.