Játra mají měkkou a jemnou strukturu. Hodí se na minutky, grilování či na domácí paštiku. NA OBJEDNÁVKU
Srdce je čistá svalovina. Hodí se na dušení a vaření. NA OBJEDNÁVKU
Jazyk je jeden z nejdelikátnějších kousků vepřového. Hodí se na pomalé vaření.
Koleno se vyznačuje vysokou šťavnatostí což je dáno vyšším podílem tuku. Koleno pochází z přeštického prasete. Hodí se na pomalé pečení, ovar či uzení.
Plec tvoří svaly lopatky a ramenní kosti. Maso má více svaloviny, méně tuku a vaziva. Hodí se na smažení, pečení i dušení.
Bok s kostí obsahuje chutné libové i tučné maso. Hodí se na dlouhé pečení či grilování.
Kýta je kus masa bez tuku a kosti. Hodí se na smažení, dušení či pečení.
Mleté hovězí z krku 50% s vepřovým z bůčku 50%. Skvěle se hodí do ragú či sekanou.
Kotleta pochází z boku zvířete poblíž páteře. Tento kus je nejlibovější a nejjemnější část vepřového. Hodí se na minutky, vaření, pečení, dušení.
Nastavení