Hřbet je jemný, křehký s divočáckou chutí.
Hodí se na minutky, pečení, dušení, grilování, smažení i uzení.
Doporučujeme u minutkové úpravy odstranit spodní blánu.
Hřbet vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté.
Obsahuje více tuku, čemuž se během tepelné úpravy tolik nevysušuje.
Hodí se na minutky či pečení a omáčky.
Hřbet je křehký, tmavě červené barvy. Má velmi intenzivní železitou chuť.
Hodí se na minutky, dušení, pečení, grilování i uzení.
Doporučujeme při minutkové úpravě odstranit...
Svíčková je velmi křehounké ale zato delikátní kus masa.
Vyjadřuje se svou jemností a chutí.
Hodí se na minutky či pečení. Doporučujeme připravit medium tz. střední propečení.
301
Z ekologického zemědělství
Certifikace BIO kvality
Maso přímo z farmy
Výdejní místo v Holešovické tržnici
HALA 22
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.